Hallo, fijn dat je op mijn website komt kijken!

Ben je op zoek naar een vakfotograaf die jouw, je gezin of bedrijf op een professionele wijze vast kan leggen in beeld? Neem dan zeker een kijkje op mijn website!

Ik ben Antje Huijgens van Antje fotografeert! Samen woon ik met mijn gezin in het dorpslint Helkant te Hooge Zwaluwe. Dit is ook de plek waar ik een eigen gezellige studio aan huis heb.

In maart 2015 ben ik geslaagd aan de school voor fotografie te Breda. Vanaf die tijd mag ik mij officieel vakfotograaf noemen. Daar ben ik erg trots op! Hierdoor kan ik met een professionele blik mijn passie voor fotografie uitoefenen.

Ik heb mij gespecialiseerd in de portretfotografie. Ik hou van het fotograferen van mensen. Ik vind het fijn om contact te hebben met de mensen voor de camera. Dit kan een individueel portret zijn of een groepsportret. Hier krijg ik energie van! Na 16 jaar ervaring met het werken met mensen vanuit de sociale sector heb ik vele mensen mogen ontmoeten en leren kennen. Ik heb geleerd om te kijken naar de mens(en) die tegenover je staan. Daarom vind ik het belangrijk dat mensen zich prettig en op hun gemak voelen terwijl zij door mij gefotografeerd worden. Een shoot moet een leuk feestje zijn!

Daarnaast kan ik jouw bedrijf op een professionele wijze in beeld brengen. Ik vind het een uitdaging om jouw bedrijf, pand, producten en zakelijk portret aansluitend op de visie van het bedrijf te fotograferen.

Spontane en ongedwongen fotografie, dat is waar ik voor sta! Ik fotografeert het liefst mensen zoals ze zijn, zo puur en identiek. Met mijn kennis, enthousiasme en creativiteit maak ik eigentijdse foto’s. In kleur of zwart – wit. Met een tikje eigenzinnigheid creëren we samen unieke foto’s!

Heb je mijn portfolio al bekeken? Spreken de foto’s en mijn stijl je aan? Neem dan contact met mij op. Dan zie ik jouw graag voor mijn camera. Want niets is te gek en alles is mogelijk! Tot snel.

Groetjes Antje